Page 7 - Aygaz Dünyası - Sayı:55
P. 7

Bunlara dikkat!



           •   Maske, el hijyeni ve sosyal mesafeye uygun        •   Masa ve mouse, klavye gibi eşyaları her gün
               davranalım.                                           kolonyayla sildikten sonra kullanmaya başlayalım.
           •   Mümkün olduğunca asansör yerine merdivenleri      •   Doğal havalandırma için tüm gün camları açık tutalım.
               kullanalım.                                       •   Servislerde her gün aynı koltuğa oturalım, mutlaka
           •   Asansör düğmelerine basmadan önce ellerimizi          maske takalım.
               dezenfekte edelim ve düğmelere kağıt mendille     •   Zorunlu olmayan hiçbir kişisel kargoyu iş yerimize   5
               basalım.                                              yönlendirmeyelim.
           •   Masalarımızdaki gerekli olmayan eşyaları kaldıralım.








             iki kişiyle sınırlandırıldı. Asansör   kendi bardaklarını kullanmaya   ra dikkat çekildi. Ortak alanların
             düğmelerine basmadan önce         yönlendirildi.                    gün içinde temizlik sıklığı artırıldı.
             ellerin dezenfekte edilmesi ve                                      Cuma akşamları tüm alanların
             düğmelere kağıt mendille basıl-   Yemekhanede: Yemekhane kulla-     sisleme sistemiyle dezenfekte
             masının önemine dikkat çekildi.   nımı, kalabalığı önleyecek şekil-  edilmesi sağlandı. Su sebilleri kul-
                                               de planlandı. Yemek saatleri 20   lanıma kapatıldı ve katlara kapalı
             Çalışma alanında: Genel Mü-       dakikayla sınırlı tutuldu. Yemek-  içecekler bırakıldı.
             dürlük binası, yüzde 100 taze     hanede maske, el hijyeni ve sosyal
             hava sistemiyle havalandırılmaya   mesafeye uygun davranmanın ve    Servislerde: Servis yolcu sayıları
             başlandı; plazalardan farklı olarak   yemek saatlerine uygun hareket   azaltıldı. Araçlara yedek maskeler
             binanın camlarının açılabilmesi   etmenin önemine dikkat çekildi.   ve el dezenfektanları yerleştirildi.
             avantaj sağladı. Ofisler ve masalar   Ayrıca yemek aralarında masa ve   Ayrıca tüm servislerin her akşam
             her akşam dezenfektan malze-      sandalyelerin dezenfektasyonu     dezenfektasyonu sağlandı.
             melerle temizlenmeye başlandı.    sağlandı.
             Ayrıca çay ve kahve servisleri de
             unutulmadı; çalışanların sağlığının   Ortak alanlarda: Gerekli alanlara
             korunması için servislerde herkes   koyulan yönlendirmelerle kuralla-
   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12